duminică, 28 iunie 2015

Prăjitură cu căpșuni




  • Avem nevoie de:

- 4 ouă
- 200 g zahăr
- 200 ml lapte
- 300 g făină
- 150 ml ulei
- 30 g praf budincă de vanilie
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
- căpșuni  (sau orice alte fructe )


  • Cum procedam:

- ouăle întregi  (gălbenuș și albuș) se mixează bine cu zahărul și zahărul vanilat.
- se adăugă laptele rece și uleiul și se amestecă bine.
- se adăugă treptat făina, cu praful de copt și praful de budincă  (dacă nu avem budincă se poate folosi tot făină), omogenizând bine.
- se pune compoziția într-o tavă de aproximativ 40x30 cm, tapetată cu hârtie de copt, se adaugă deasupra fructele și se dă la cuptor pentru aproximativ 40-50 min. Se testează cu o scobitoare.


Poftă mare!





După o rețetă Laura Sava. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu