- Avem nevoie de:
- o bucată generoasă de țelină
- 1 morcov
- 1 măr golden mare
- piept de pui
- maioneză
- zeamă de lămâie
- sare
- Cum procedăm:
- pieptul de pui se taie cuburi mai mari și se rumenesc într-o tigaie, cu puțină sare; când este gata se pune într-un castron, în care s-a pus un prosop de hârtie, pentru a se scurge surplusul de ulei;
- se curăță țelina, morcovul și mărul și se dau toate pe răzătoare, pe partea mai mare. Mărul și țelina oxidează foarte repede, așa că se adaugă puțină zeamă de lămâie;
- se adaugă puiul peste măr și legume;
- se face maioneza, se pune în castron peste celelalte ingrediente și se omogenizează bine;
- se adaugă sare și zeamă de lămâie, după gust.
Poftă mare!
Este absolut delicioasă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu