marți, 22 iunie 2010

Paine prajita cu ou



Nimic mai simplu pentru o dimineata in care doriti sa mancati ceva rapid si gustos. Painea asta o mancam foarte des in copilarie, mai ales cand aveam pofta de ceva dulce.

  • Avem nevoie de:
- felii de paine (numarul lor este optiuonal)
- oua (2-3, depinde de cat de multe felii vreti sa faceti)
- putin lapte
- sare/vegeta
- zahar

  • Cum procedam:
- se bat ouale
- se adauga laptele (acesta este optional)
- se adauga sare sau vegeta
- se iau feliile de paine si se dau generos prin acest amestec
- se pun feliile de paine la prajit, intr-o tigaie cu ulei. Se prajesc pe ambele fete.
- se scoate painea astfel facuta pe o farfurie si se pudreaza cu zahar.

Nimic mai simplu. Se poate asocia cu o cana de lapte, cafea sau ce obisnuiti sa beti dimineata.


Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu