
Este una dintre mancarurile preferate ale sotului. Daca as face-o mereu ar fi fericit. :-)
- Avem nevoie de:
- cartofi
- o ceapa
- 3-4 catei de usturoi (depinde cat de usturoiata vreti mancarea)
- pasta de tomate
- o legatura patrunjel (optional)
- sare
- piper
- Cum procedam:
- dupa, adaugam ceapa si o lasam putin la calit
- peste punem pasta de tomate si apa, cat sa acopere tot ce avem in cratita
- adaugam sare si lasam la fiert
- cand carnea este aproape fiarta adaugam si cartofii, taiati cubulete si ii lasam si pe acestia la fiert. Tot acum putem adauga si patrunjelul.
- cand consideram ca este aproape gata adaugam si usturoiul pisat si putin piper. Mancarea o facem cat de zemoasa ne place.
Pofta mare!
pana acum nu am gatit niciodata ostropel, dar de azi, sigur o sa mai fac pentru ca am incercat reteta ta si este absolut delicioasa...
RăspundețiȘtergereStef, ma bucur ca ti-a placut! :-)
RăspundețiȘtergereLanga o mamaliguta merge perfect... si nu numai.