miercuri, 14 iulie 2010

Clatite cu bacon, ciuperci si cascaval


Cine nu agreeaza clatitele, fie sub forma de desert, fie consumate ca un aperitiv?!! Mie, una, imi plac foarte mult.
In ceea ce priveste compozitia de clatite si felul in care ele se fac am mai discutat aici.
Lucrurile sunt foarte simple, asa incat ma voi centra pe umplutura.

  • Avem nevoie de:
- 100-200 g de bacon (depinde de cantitatea de clatite pe care vrem sa o facem)
- o cutie mai mica de ciuperci taiate
- smantana
- o legatura marar
- cascaval
- sare
- piper

  • Cum procedam:
- taiem baconul in cubulete si il punem la calit intr-o tigaie
- adaugam apoi ciupercile taiate si condimentam cu sare si piper
- peste toate acestea adaugam 1-2 linguri de smantana si mararul verde si omogenizam bine
- cu aceasta compozitie se umple fiecare foaie de clatita, se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei
- peste clatite se adauga un strat generos de cascaval ras si se pune tava la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 15-20 min, pana se topeste cascavalul.

Sa aveti pofta!

5 comentarii:

  1. tiii, ce pofta mi-ai facut!! :-P faina reteta, te puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, Ioana!

    Daca o incerci, sa-mi spui daca ti-a placut! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faina e reteta !!! O incerc si iti spun ce a iesit...

    RăspundețiȘtergere