

Cu mamaliguta calda, genul asta de mancare este perfect.
- Avem nevoie de:
- 2 cutii ciuperci
- o ceapa
- smantana
- o legatura marar
- 2-3 catei usturoi (dupa preferinta)
- sare
- Cum procedam:
- se taie ceapa si se pune la calit
- se adauga ciupercile taiate
- se pune apa, cat sa le inabuse si se lasa la fiert cam 15-20 min
- se condimenteaza cu sare
- intr-un castron se pun cateva linguri de smantana, care se dilueaza cu sosul de la ciupercile aflate pe foc. Asta si pentru a aduce smantana la temperatura mancarii din cratita, evitand astfel branzirea, in momentul in care turnam smantana.
- se toarna in cratita amestecul de smantana si se incorporeaza bine
- se adauga legatura de marar si usturoiul pisat, in functie de cat de usturoiata dorim sa fie ciulamaua.
- se mai lasa cateva minute pe foc si...putem merge la masa!
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu