- Avem nevoie de:
- carne (eu am folosit curcan)
- cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- usturoi
- 200 g smantana
- 1 legatura marar
- sare
- Cum procedam:
- se spala carnea, se curata si se taie cubulete
- se pune la calit, cateva minute, in putin ulei
- peste carne se adauga ceapa si morcovul; se lasa la inabusit, se adauga apa peste ele si se lasa la fiert.
- cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii, taiati cubulete; se pune sare.
- se amesteca smantana cu zeama din oala, se omogenizeaza bine si apoi se adauga amestecul, cu grija, in oala.
- se pune usturoiul pisat, legatura de marar si se condimenteaza dupa gust.
- eu am mai pisat cativa cartofi pentru ca sosul sa fie mai dens.
Pofta mare sa aveti!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu