luni, 13 iunie 2011

Gogosi altfel

  • Avem nevoie de:
- 3 oua
- 6 linguri zahar (se mai poate adauga, daca nu sunt suficient de dulci)
- 1 lingura unt
- 250 ml apa
- 350 g faina
- 1 plic zahar vanilat
- esenta vanilie


  • Cum procedam:
- ouale se bat bine cu zaharul, zaharul vanilat si esenta
- se adauga peste ele untul care a fost topit inainte in apa, pe aragaz
- peste toate aceste ingrediente se adauga faina
- ne folosim de o lingura si turnam in baie de ulei, bine incins, gogosile una cate una
- le prajim pe ambele fete, le scoatem intr-un castron, cu servetel absorbant si le pudram cu zahar pudra.






Sa aveti pofta!

3 comentarii:

  1. Eu le stiam sub denumirea de "gogosi pripite" :)
    Mi-ai facut o pofta!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi le ziceam "gogosi cu lingura" cand eram eu mai mica:) Super mult imi plac!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Danutza, Cris, intr-adevar se numesc asa. Eu le-am denumit dupa cum mi-a venit in acel moment, gandindu-ma ca nu sunt gogosile clasice.
    Oricum s-ar numi, sunt tare bune1 :-)

    ali

    RăspundețiȘtergere