duminică, 20 noiembrie 2011

Ficatei taranesti


O denumire inventata pentru o mancare, al carei nume ar fi fost prea lung, daca as fi trecut ingredientele. :-)
  • Avem nevoie de:
- 500 g ficatel de pui
- 3-4 cartofi
- o ceapa
- 3-4 catei usturoi
- 200 g smantana
- sare
- marar

  • Cum procedam:
- se spala ficatul, se curata si se pune la prajit intr-o craticioara.
- se adauga ceapa, taiata marunt
- se lasa ambele putin la calit, apoi se adauga apa, cat sa acopere
- cartofii se taie cubulete si se adauga langa celelalte ingrediente. Cand acestia sunt fierti, se adauga smantana (daca nu este lichida, se dizolva intr-un castronel cu putin lichid din craticioara).
- se adauga usturoiul pisat, se sareaza dupa gust, iar la final se pune putin marar.

Pofta mare!

5 comentarii:

  1. bun, bun!!
    te asteapta un premiu la mine pe blog!!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult retele tale, sunt simple, gustoase si foarte usor de adaptat pentru cei mici! Cum mereu sunt in pana de idei ce sa-i mai faca de mancare celui mic, blog-ul tau m-a ajutat de foarte multe ori! Felicitari si mii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere