miercuri, 29 iulie 2015

Salată de țelină cu piept de pui



  • Avem nevoie de:

- o bucată generoasă de țelină
- 1 morcov
- 1 măr golden mare
- piept de pui
- maioneză
- zeamă de lămâie
- sare


  • Cum procedăm:

- pieptul de pui se taie cuburi mai mari și se rumenesc într-o tigaie, cu puțină sare; când este gata se pune într-un castron, în care s-a pus un prosop de hârtie, pentru a se scurge surplusul de ulei;
- se curăță țelina, morcovul și mărul și se dau toate pe răzătoare, pe partea mai mare. Mărul și țelina oxidează foarte repede, așa că se adaugă puțină zeamă de lămâie;
- se adaugă puiul peste măr și legume;
- se face maioneza, se pune în castron peste celelalte ingrediente și se omogenizează bine;
- se adaugă sare și zeamă de lămâie, după gust.


Poftă mare!


Este absolut delicioasă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu