duminică, 19 martie 2017

Supă cremă de morcovi și năut




  • Avem nevoie de:

- 1 kg morcovi (aproximativ)
- 1 ceapă
- 1 ardei capia
- 1 bucată țelină
- 2 conserve năut
- 4-5 căței usturoi (după preferință)
- 2-3 linguri smântână


  • Cum procedăm:

- legumele, spălate și tăiate cubulețe, se pun ușor la călit în puțin unt
- se adăugă apă, sare și se lasă la fiert
- după ce au fiert, legumele se scurg de zeamă și se blenduiesc bine
- se adăugă usturoiul și năutul scurs și se blenduieşte până la obținerea unui produs cremos
- se adăugă smantâna și zeamă de la legumele fierte, până se ajunge la consistența dorită; se adăugă sare după gust.

Poftă mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu