vineri, 17 februarie 2012

Cosulet cu ou


O alta prezentare a oului fiert de la micul dejun. :-)

  • Avem nevoie de: 
- 4 felii salam
- 1 ou
- unt

  • Cum procedam:
- in primul rand, avem nevoie de forma de briose. Eu am folosit una mai mare si mai adanca pe care am uns-o cu unt/margarina in interior.
- taiem feliile de salam si le asezam in picioare, pe cei 4 pereti ai formei
- spargem oul si-l asezam in mijlocul formei, intre feliile de salam. Daca preferati puteti adauga putina sare pe ou. La mine nu a fost nevoie, din cauza salamului usor afumat.
- toata treaba se da la cuptor pentru aproximativ 15-20 min, la foc potrivit. Este important sa preincalziti cuptorul.
- este gata in momentul in care oul s-a facut. Se lasa putin la racit si se rastoarna cu grija cosuletul din forma. Ne putem ajuta de un cutit pentru a desprinde de jur imprejurul formei.

Simplu, rapid si gustos!







Pofta mare!

2 comentarii:

  1. frumos mod de prezentare!! asa pare si mai gustos!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, Stef! Micul dejun capata o tenta festiva. :-)

    RăspundețiȘtergere