sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Paste carbonara



  • Avem nevoie de:

- 300 g paste
- 3 gălbenușuri ou (ale mele au fost mărime medie)
- 300 g smântână
- 100 g cașcaval
- 200 g bacon
- un cub unt
- sare


  • Cum procedam:

- baconul se taie fâșii subțiri sau cubulețe și se pun la călit în unt
- în același timp se pun la fiert și pastele, în apa cu sare
- intr-un castron se amestecă gălbenușurile cu smântâna și cașcavalul dat pe razatoare; se pune sare, după gust
- după ce s-au fiert, pastele se scurg de apa și se toarnă peste baconul prajit; se amestecă împreună, apoi se toarnă amestecul de smântână și se amestecă energic
- se mai tine pe foc câteva secunde și apoi pastele se pun în farfurie, pentru a putea fi savurate.

Delicioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu