- Avem nevoie de:
- 150 g fulgi de ovăz, de dimensiune mică
- 500 ml lapte
- 1 ou
- 45-50 g unt topit
- 3 linguri pline nucă+migdale măcinate
- 1 linguriță scorțișoară
- 4 linguri zahăr brut
- 2 banane, 1 pară, fructe de pădure (sau orice alte fructe după preferință)
- Cum procedăm:
- fulgii de ovăz se amestecă cu zahărul, nuca si migdalele măcinate și scorțișoara
- laptele se amestecă cu oul bătut și untul topit
- într-o tavă unsă cu unt, se așază jumătate din fulgii de ovăz, peste care se așază un strat de fructe, al doilea strat de fulgi, încă un strat de fructe, iar la final se toarnă amestecul de lapte cu ou si unt
- tava se pune în cuptorul preîncălzit la 180°, pentru aprox. 55 min
Un mic dejun delicios!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu