joi, 14 ianuarie 2016

Pizza fără blat



  • Avem nevoie de:

- 5 ouă
- 5 linguri făină
- 3 linguri ulei
- 2 linguri smântână
- 150-200 g cașcaval ras
- brânză telemea
- șuncă tăiată cubulețe (eu am folosit cam 3 tipuri de șuncă și am pus cam 3 felii din fiecare)
- 1 cabanos, tăiat feliuțe
- 4 linguri ketchup
- măsline tăiate felii
- boabe de porumb fiert
- sare
- busuioc, oregano
- piper


  • Cum procedăm:

- ouăle întregi se bat bine; eu am folosit un mixer
- se adaugă smântâna, uleiul și făina și se omogenizează bine
- se adăugă treptat toate celelalte ingrediente și se amestecă bine, condimentându-se cu sare, piper, busuioc, oregano
- am pus toată compoziția intr-o formă de tort, cu diametrul de 26 cm, tapetată cu hârtie de copt
- se dă pizza la cuptor, pentru 30-40 min, până se rumenește frumos, la foc potrivit.


Poftă mare!

2 comentarii: