marți, 21 aprilie 2020

Ouă umplute cu cremă de brânză




        V-au mai rămas ouă roșii de la Paști și nu prea știți ce să faceți cu ele? O variantă ar putea fi ouăle umplute, în diverse combinații. Eu am ales astăzi o cremă de brânză.


  • Avem nevoie de:

- 4 ouă fierte
- 2 linguri cremă de brânză (am folosit de la Lidl, la găleată, dar poate fi folosită Almette, sau oricare altă cremă, în diferite combinații)
- 1 lingură smântână
- 2 lingurițe muștar (sau după preferință)
- sare
- piper
- mărar
- castravete în oțet (opțional)

  • Cum procedăm:

- se taie ouăle în jumate, scoțând gălbenușul
- gălbenușurile se pasează cât mai fin, se amestecă cu crema de brânză, smântâna, muștarul, mărarul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se poate adăuga și castravete în oțet, tăiat mărunt. 
- se umple fiecare jumătate de ou cu această umplutură, care trebuie să fie mai închegată, pentru a nu curge pe lângă albușul de ou.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu